User avatar
Board Member
Board Member
 
Posts: 10699
Joined: August 2002
Location: Μπραχάμι-Περιστέρι

panathinaikosforum & Τμήμα Στίβου Paypal paostivos@gmail.com

Post by GREEN » Mon 07 Sep , 2015 08:54

Λοιπόν κύριοι (και κυρίες) έφτασε η ώρα για να κάνουμε μια κίνηση που την είχαμε στα "χαρτιά" απο καιρό.

Ήρθε η ώρα μέσα από τούτον εδώ τον ιστορικό ιστότοπο να δώσουμε (για μια ακόμη φορά) την βοήθειά μας στον μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο. Αυτή την φορά στοχευόμενα σε ένα συγκεκριμένο τμήμα, το Στίβο. Ένα τμήμα που στο παρελθόν έχει δώσει στον όμιλο άπειρες διακρίσεις και πάμπολλα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ένα τμήμα που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει στην αφάνεια και στην εγκατάλειψη. Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω, οι περισσότεροι εδώ μέσα τα γνωρίζετε.

Στο παρασύνθημα λοιπόν και χωρίς σάλτσες. Το τμήμα έχει άμεση ανάγκη από χρήματα προκειμένου να στελεχωθεί με νέους αθλητές (μεταγραφές) αλλά και για να καλύψει "τρύπες" που έχει "κληρονομήσει". Ο νέος έφορος του τμήματος (οι περισσότεροι τον γνωρίζετε και προσωπικά) κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να ανεβάσει το τμήμα ένα σκαλί παραπάνω. Και μέχρι σήμερα τα πάει περίφημα παρά τις δυσκολίες. Όμως ένας άνθρωπος ποτέ δεν μπορεί να αποδώσει τόσα όσα μια ομάδα.

Και εδώ καλούμαστε εμείς, τα απλά μέλη του panathinaikosforum, οι "ένοικοι" του board, τα "φαντάσματα" των GreenWebFans, οι αιώνια πιστοί και άρρωστοι με το τριφύλλι να κάνουμε την διαφορά.

Σε απόλυτη συνεννόηση με την διοίκηση το panathinaikosforum (τα μέλη του δηλαδή) φιλοδοξεί να γίνει ο μεγάλος υποστηρικτής του τμήματος και ο φύλακας άγγελός του.
Το πλάνο είναι απλό και κυρίως απευθύνεται σε όλους μας. Όποιος/α έχει την διάθεση να βοηθήσει (με το οποιοδήποτε ποσό) αυτή την προσπάθεια, στέλνει ένα pm σε εμένα ή σε οποιονδήποτε "πορτοκαλή", ζητώντας του να του δώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό μιας από τις εξής τράπεζες : Alpha, Eurobank, Πειραιώς.

Η διαδικασία θα είναι απόλυτα διαφανής για όλους. Στις παρατηρήσεις της κατάθεσης (στην τράπεζα) θα βάζετε το nick ή το ονοματεπώνυμό σας και την φράση "ΠΑΟ στίβος". Εν συνεχεία εγώ θα μεταφέρω εδώ μέσα το ποσό της κατάθεσης και τον αριθμό της (όχι nick ή όνομα). Έτσι δεν θα υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και παράλληλα θα βλέπουμε όλοι μέρα με την μέρα το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί. Πρώτος στόχος η περίοδος των μεταγραφών που ήδη τρέχει. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί μέχρι το τέλος Οκτώβρη θα διατεθεί εξ ολοκλήρου γι’ αυτόν τον σκοπό. Στην συνέχεια θα τεθούν νέοι στόχοι.

Νομίζω ότι έγραψα αρκετά και κυρίως κατανοητά για όλους. Αν κάποιος έχει κάποια απορία ή ένσταση ή έχει να προτείνει οτιδήποτε άλλο, ας το γράψει εδώ.


Δεν χρειάζεται βέβαια να πω ότι η οποιαδήποτε βοήθεια από άτομα εκτός board (γνωστούς σας, φίλους, συγγενείς κλπ) είναι καλοδεχούμενη.

Για επίλογο δεν θα γράψω κάτι τσιτάτο ή "ανεβαστικό", δεν υπάρχει λόγος…. Θα σας παραθέσω μόνο τα λόγια ενός ανθρώπου που ήταν ο βασικός εμπνευστής της Παναθηναϊκής Ιδέας.

"O Παναθηναϊκός αγαπητοί συνάδελφοι είναι μια μεγάλη οικογένεια, πατριαρχική, της οποίας τα μέλη διέπονται υπό μίας ειδικής νοοτροπίας. Συνδέονται, αλληλοεκτιμώνται, κινούνται και δρουν υπό μιαν λίαν ιδιότροπον σκέψιν. Ημείς οι οποίοι εζήσαμεν και ηνδρώθημεν επί μίαν τεσσαρακονταετίαν μέσα εις αυτήν την περίεργον ατμόσφαιραν, αισθανόμεθα μιάν ενδόμυχον μεταξύ μας αγάπην, εκτίμησιν, υποχρέωσιν. Όλοι έχομεν την γνώμην και την ακράδαντον πεποίθησιν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά μεγάλη ιδέα, που αποτελεί ένα μέρος του βίου μας, που θα ζη πάντα. Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια παρέρχονται και αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα παραμένη επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα."
Μιχάλης Παπάζογλου (αθλητής στίβου και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟ).
Το ποτάμι έρχεται, ο Γιάννης φεύγει και η μέρα της κρίσης δεν κάνει εξαιρέσεις για κανέναν.
Μόνοι μας και όλοι σας.
Γαμιούνται όλοι εκτός από εμάς.


改变 脱氧核糖核酸