Χαίρομαι που ψήφισα την 6η και διαβάζοντας τα σχόλια είδα ότι δεν είμαι ο μόνος που καυλώνει με την τριφυλλάρα την τεράστια στο πλάι. Όλες οι προτάσεις άξιες και μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν.
Zelimir Obradovic: "O Παναθηναϊκός είναι και θα είναι μεγάλος σύλλογος. Ελπίζω, και είναι το όνειρό μου, ότι θα γίνει η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Ευρώπη"
ψηφισα κι εγω την 6. χωρίς να έχω διαβάσει απο πριν άλλα σχολια (τωρα τα διαβαζω) και χωρίς να έχω δει στο τόπικ ποιοι εχουν σχεδιασει την καθεμια για να μην επηρεαστώ! μπράβο και για την πρωτοβουλία και για τη δουλειά όλων των παιδιών.
09-02-13 BIH Όλα πήγανε χαμένα στη χαμένη σου ζωή...
Koeman » Tue 13 Sep , 2011 11:55 wrote:Χαίρομαι που ψήφισα την 6η και διαβάζοντας τα σχόλια είδα ότι δεν είμαι ο μόνος που καυλώνει με την τριφυλλάρα την τεράστια στο πλάι. Όλες οι προτάσεις άξιες και μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν.
signwmi to project exei stixisei 10.5 miria gia na xerw??
[color=green] [b]WHERE WERE YOU ON THE 13 OF APRIL[/b] [b]13 wings on my back[/b] AMPELOKHPOI[/color] http://sexygoal.blogspot.com/ [b]Στο μπάσκετ παίζουν πέντε εναντίον πέντε και στο τέλος κερδίζει ο Ομπράντοβιτς[/b]
den 3ero an mas phgenoun oi riges ala to xrwma mas ine aspro prasino kai i 1 me kavlose poli...an borousa na ri3o 2 psifous 8a elega kai tin 6 padws...opos k na xei poli kali prospa8eia k bravo se olous...
we will bring them down....one by one, step by step, town by town